top of page

Werkwijze

Contact met mijn klanten is voor mij belangrijk. Open communicatie en het sparren over het ontwerp en de mogelijkheden staan voor mij hoog in het vaandel. Op deze manier komen we tot het mooiste resultaat en combineer ik mijn kennis met de wensen van de klant.
 

Nadat we samen tot een ontwerp zijn gekomen start het aanleggen.
Tijdens het aanleggen sta ik altijd open voor aanpassingen. 


Ik ben werkzaam als eco hovenier en maak dus gebruik van biologisch plantgoed. Naast het gebruiken van biologisch plantgoed hanteer ik vanuit een ecologisch en duurzame denkwijze. Zo gebruiken we duurzame materialen en proberen we zo veel mogelijk te recyclen. Ook voor kleinere projecten of tuinaanpassingen kunt u bij ons terecht.

Een voorbeeld hiervan is het hergebruiken van groenafval,

Het goede wilgenhout of loofhout uit groenafval van tuinen sorteren we en maken hier vervolgens een wilgenschutting of houtsnippers pad van.

20230914_182434_edited.jpg
houtsnippers duurzaamheid

Snoeiafval van wilgen kan gebruikt worden voor een wilgen schutting.

wilgenschutting duurzaam wilgentenen

Ook werk ik nauw samen met Kwekerij Valckenhof, dit is een biologische boomkwekerij die voornamelijk inheemse soorten kweekt. Inheems plantgoed is erg belangrijk voor het evenwicht van de biodiversiteit van het ecosysteem in de tuin.

"De opdracht die wij onszelf stellen is een bijdragen te leveren aan een schone landbouw. Wij kiezen voor boomteelt omdat daar onze passie ligt. Met het opkweken en verkopen van inheemse houtige gewassen stellen wij onze afnemers in staat met gezonde planten een rijkere wereld te scheppen voor mens en dier." https://www.kwekerijvalckenhof.com/

bottom of page